Training

●"Belangrijk voor mij was dat Lucille veel tijd en energie heeft gestoken in de voorbereiding, zodat zij wist wat er speelde binnen het team en waar de serieuze problemen van dat moment lagen. Dit heeft een allesbepalend effect gehad op het verloop van de dagen. Daarnaast heeft ze een groot inlevingsvermogen en weet ze een sfeer te creëren waarin mensen een bepaalde mate van veiligheid ervaren, zodat zij bereid zijn zaken en emoties te delen met anderen die anders onbesproken zouden blijven. Lucille onderbreekt daar waar nodig en leidt mensen op een prettige wijze terug naar de kern van de zaak, door ze bewust te maken van hun gedrag en laat vervolgens voldoende ruimte om te reageren. De wijze waarop ze theoretische kennis overbrengt, afwisselt met voorbeelden uit de praktijk en ruimte laat voor het groepsgebeuren, zorgt ervoor dat mijn team de hele tijd geïnteresseerd bleef".

●"In verschillende opdrachten met haar heb ik gemerkt dat ze het talent heeft om zaken helder te verwoorden. Dit doet ze door  aan te voelen, zich in te leven, goed te luisteren en vooral door door te vragen en te toetsen. Ze is ook uitnodigend en nieuwsgierig naar belevenissen en opvattingen van anderen. Daarnaast is ze klant- & servicegericht. Lucille komt over als een stevige persoonlijkheid, die ruimte geeft aan een ander, m.i. een prima combinatie".

●"Lucille weet enthousiast een verhaal over te brengen en neemt de mensen mee. Heeft snel in de gaten hoe de dingen werken én heeft mensenkennis. Is kritisch naar zichzelf en vormt zich snel een beeld van wat er speelt. Haar kracht vind ik dat ze een bepaalde manier heeft van prikkelen waarbij mensen zich ook op hun gemak voelen. Haar aanpak zou ik voorwaarde-scheppend willen noemen. Het effect van de training op mijn mensen is dat ze opener, directer en begripvoller naar elkaar zijn geworden. Ze lopen met meer zelfvertrouwen over de afdeling, hebben meer betrokkenheid naar elkaar en de organisatie. Ze gaan er weer met z'n allen voor, zijn bewust van zichzelf als visitekaartje en zijn verantwoordelijker".

Terug naar overzicht
Website powered by Ondernemerswebsites.nl.